A minden idők legsikeresebb játékát gyártó stúdió rejtélyes új projekten dolgozik. És valóban nincs köze a GTA sorozathoz.

Amikor már azt hitted, hogy a Rockstar Games-ről kizárólag a GTA VI fejlesztése kapcsán fogsz hallani, derült égből villámcsapásként jön a hír, hogy még egy nagy vasat tartanak a tűzben.

Már több mint egy éve tudjuk, hogy a stúdió gőzerővel dolgozik a Grand Theft Auto VI-on.

A hírhedt gameplay kiszivárogtatásokon és a történetével kapcsolatos pletykákon kívül eddig nagyon kevés hivatalos dolog derült ki a játékról. Mivel a Rockstar a legutóbbi résszel minden idők legsikeresebb játékát tette le az asztalra, csak remélni tudjuk, hogy a GTA VI méltó utód lesz. Mivel azt feltételeznénk, hogy a stúdió minden energiáját ebbe a projektbe öli, meglepő hallani egy újabb kiadvány készítéséről.

A GGRecon beszámolója szerint a szóban forgó titokzatos game egy VR-játék lesz, és teljesen elhatárolható a GTA VI-tól. A redditező KekanKok 2 szúrta ki ezt a nagyon nem elhanyagolható részletet, Michael Ursu szinkronszínész Resumes oldalán. Azt vette észre, hogy a lap frissítése után nem sokkal törölték a VR szekcióból az „Undisclosed Rockstar Game”, vagyis „Meg nem nevezett Rockstar-játék” sort. Mivel az internet az internet, a titokzatos játék bizonyítékát a web archive szépen megőrizte.

VR "Undisclosed Rockstar Game" found in actor’s resume
by u/KekanKok in GamingLeaksAndRumours

 

Egyelőre csak találgatni tudunk, hogy mi lesz a Rockstar VR-játéka, de a formátum nagyon nem a GTA-ra vall. Igaz, korábban már megjelent az L.A. Noire: The VR Case Files és a GTA: San Andreas is úton van a Meta Questre. Szóval lehetséges, hogy a készülő VR-játék a GTA: Vice City vagy a Bully – hacsak nem egy új IP-ről van szó.

A pletykák szerint a GTA VI valamikor 2024 és 2025 között jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re.

Ha még nem késő, a stúdió helyében őket is felvennénk a projektre:

Olyan definitív GTA: San Andreast csinált egy rajongó, amilyen a Rockstarnak se sikerült

×