Nagyon nem örültek a rajongók, hogy eltörlik a kedvenc sorozatukat, de küzdöttek azért, hogy megmeneküljön. Végül sikerrel jártak.

Nem éppen jó időszakot éltek meg az utóbbi időben a Netflix sorozatrajongói. A jelszómegosztás korlátozása csak hab volt a tortán, amikor a streaming-szolgáltató bejelentette, hogy egy rakás sorozat folytatását kaszálják el, a gyenge érdeklődés miatt. Van azonban egy jó hír is: hosszú, hat hónapos kampány után egy törölt, rajongók által kedvelt sorozatot sikerült megmenteni.

Ez már hivatalos: A Warrior Nun visszatér.

 

Még ha még nem ismered ezt a sorozatot, akkor valószínűleg azt sem tudtad, hogy nem sokkal azután, hogy bejelentették, hogy nem lesz folytatás, elindult a Twitteren a #SaveWarriorNun trend. A sorozat egy árván maradt tini történetét követi, aki miután felfedezi, hogy természetfeletti képességekkel rendelkezik, csatlakozik egy démonvadász apácákból álló titkos szektához. A sorozatot mindössze két évad után törölték, ami nagy rajongói felháborodást eredményezett.

A change.org-on egy petíció is indult a sorozat megmentésére, amit több mint 120 ezren írtak alá. Sok rajongói közösség pedig addig döngette a Netflix kapuját, hogy úgy tűnik, végül sikerrel jártak. Nemrég Simon Barry, a sorozat showrunnere megerősítette, hogy a Warrior Nun hivatalosan is visszatér.

„Örömmel jelenthetem, hogy a hangotok és csodálatos erőfeszítéseitek miatt a #WarriorNun visszatér, és sokkal EPIKUSABB lesz, mint azt el tudnátok képzelni. További részletek hamarosan! Köszönjük!”

 

Az azonban nem derült ki, hogy marad-e a Netflixen, vagy egy másik streaming szolgáltatásban lesz-e elérhető. Akárhogy is, ez jó hír azoknak, akik imádják ezt a sorozatot!

Ezt láttad?

A PlayStation szerint a kiadók „nagyon nem szeretik” az Xbox Game Pass-t

×