Már csak pár hetet kell várnunk.

A Warzone legutóbbi frissítése két hete érkezett meg a szerverekre. Ez bizony azt is jelenti, hogy éppen ennyit kell várnunk a következő, biztosnak tekinthető javítócsomagra. A fejlesztők Reloaded néven illetik ezeket. Nem szólnak akkorát, mint a szezont elstartoltató csomagok, de azért bőven van bennük tartalom.

Jövő hét végére már talán kapunk is néhány információt azzal kapcsolatban, hogy mit is várhatunk majd a Season 4 Reloadedtől. Egy dolgot azonban már biztosan tudunk a korábbi fejlesztői dokumentumoknak köszönhetően. Az új szezonnal érkező Vondel pálya a jelenlegi Resurgence és DMZ módokon kívül bővül majd a klasszikus Battle Royale lehetőséggel is.

A Look at the Vondel Gulag which will be here in Season 4 Reloaded
by u/TheRealPdGaming in CODWarzone

Máris pillantást vethetünk az új Gulagra!

A Battle Royale módok elengedhetetlen kelléke ez a Call of Duty játékában, ezért nem is titkolták a fejlesztők. Arra azonban nem számítottak, hogy valaki idő előtt birtokba is veszi és publikálja a videóanyagot a játék hivatalos subredditjére. A fenti, pár másodperces anyagban pillantást vethetünk a friss helyszínre, mely valamikor július közepén lesz elérhető mindenki számára.

Több rajongónak is egyértelműen a Warzone „1”-ből ismerős Showers Gulag ugrott be. A Showers helyszín Verdanskról lehet ismerős, hiszen a Zordaya Prison adott otthont a megmérettetéseknek. A hivatalos megjelenésig természetesen módosíthatnak a fejlesztők a küzdőtér kialakításán, de meglepődnénk, ha a pozitív reakciók után erre vetemednének.

Végre látni fogunk a Warzone meccseken? – Ismét változtattak Vondelen

×