Szerencsére viszonylag egyszerű módon megszerezhetjük.

Nem titok, hogy szélsőséges esetben akár nagyságrendű Blueprintet is találhatunk a Call of Duty – Warzone játékokban pár év alatt. Ezek egy részét kihívásokkal oldhatjuk fel, egy részét a Battle Pass adja, míg természetesen fizetős formában is találkozhatunk velük. Szintén ezt a repertoárt bővítették annak idején a Snoop Dogg, Attack On Titan vagy egyéb kollaborációk.

A Warzone „2” és a Modern Warfare II sem kivétel ez alól. Már a negyedik szezont tapossuk, így igazán sokrétű a felhozatal. Úgy tűnik azonban, hogy az elmúlt napokban egy olyan Blueprint került napvilágra, melynek létezéséről sem tudtak olyan sokan. Nem véletlenül jár már közel ezer upvote-nál a Reddites bejegyzés, mely felhívta a játékosok figyelmét a feloldására.

By killing Juggernaut in Blacksite you’ve recive "Worn & Beaten" blueprint for M4
by u/PanzerVulpaphyla in ModernWarfareII

Pillanatok alatt feloldhatod a Blueprintet!

Tényleg nem kell bonyolult feladatokat, küldetéseket teljesítened:

  1. Menj oda bármelyik Strongholdhoz Warzone-ban
  2. Öld meg az ÖSSZES AI ellenfelet a Strongholdban
  3. Gyűjtsd be a Black Site key-t
  4. Keress fel egy Black Site-ot
  5. Győzd le a Juggernautot és az ÖSSZES többi AI ellenfelet

Többen is sikeres akcióról számoltak be, ám semmilyen értesítést nem adott a játék a feloldásról. Néhányaknak nem jött össze a küldetés, de könnyen lehet, hogy valamelyik lépést kihagyták a fentiek közül. Egy próbát mindenképp megérhet a Worn & Beaten M4 Blueprint, ha a klasszikusabb vonalat kedveled.

Új életet lehelne a Warzone-ba? – Ez a Call of Duty egyik legnagyobb hiányossága

 

×