Egy leleményes gamer fehér PS5-jét gránitkővel borította be, visszahozva kicsit a klasszikus PS1 kinézetét és hangulatát.

Szerintem nagyon kevés PlayStation 5 tulajdonos foglalkozik különösképpen azzal, hogy a konzol oldalborítás teljesen levehető, sőt cserélhető. Nem is olyan rég mutatta be egy cég a kissé átlátszó, de színes burkolatokat, egy rajongó azonban ennél sokkal izgalmasabbat talált ki.

Valaki gránitkővel vonta be a PS5-öt, teljesen egyedi textúrát adva a konzolnak.

Az alkotó néhány jó minőségű képet is megosztott a Redditen, így egészen közelről nézhetjük meg a gránitkővel ékesített konzolburkolatot. A kommentekből az is kiderült, hogy sokan maguk is nagyon örülnének egy ilyennek. A gránit felületnek nagyon érdekes textúrája van. Ahogy az eredeti készítő is elmondta, a dizájnt a régi PlayStation 1 játékokban látható klasszikus faltextúrák inspirálták.

Granite Stone PS5!
by u/realLudoKresshh in playstation

A képek között egyébként az a festékszóró is látható, amivel készült. A klasszikus megjelenés érdekében a PS5 logóját a klasszikus Playstation 1 logó szineire (piros, kék és sárga) festették.

Természetesen a legnagyobb kérdés a gránitkő PS5-tel kapcsolatban, hogy mennyire bírja így a melegedést? A közelmúltban felröppentek olyan hírek, hogy a Final Fantasy 16 boss-fightok túlmelegítenek néhány PS5-öt. A készítő szerint azonban még Final Fantasy 16 közben is remekül fut a rendszer. Meglátjuk…

Ezt láttad?

Senki sem akar venni? – Az AMD is megnyeste a videókártyája árát

×