Te emlékszel még azokra az időkre, amikor az átlátszó burkolat volt a divat? Volt ilyen, amit most valaki visszahozott PS5-re.

Talán nem sokan emlékeznek arra, hogy volt idő, amikor az átlátszó burkolatos konzol volt a divat. Pedig az 1990-es években a N64 vagy az iMac G3 esetében is az volt a trend, hogy színes, némileg átlátszó burkolatot kaptak a gépek. Így egy picit látható volt az eszközök beljese. Nos, lehet, hogy a mai gépeknek és konzoloknak nagyobb a teljesítményük, de még mindig nagyon sokan rajonganak a régi rendszerekért és a régi dizájnokért.

A Dbrand pontosan erre a nosztalgiára épít az új PS5 Darkplate burkolatokkal. Ha a PS5 puszta, vakítóan fehér dizájnja nem jön be annyira neked, akkor talán ez tetszik. A PS5 úgy nézhet ki, mint egy átlátszó N64, ráadásul színeket is választhatsz.

A PS5 dizájnját egyébként a megjelenésekor elég sokan gúnyolták, rengeteg mém született. Ha neked sem sikerült még mindig megbarátkozni vele, íme egy lehetséges megoldás. A Dbrand PS5 Darkplate négy retro színváltozata olyan hangulatot idéz, mintha megint 1997 karácsonya lenne. És igen: a lemezes és digitális változathoz is van burkolat.

 

Sajnos azonban a cucc nem olcsó, a 105 dolláros, kb. 36 ezer forintos ár elég borsos egy kis dizájnért cserébe. Egyébként innen rendelhető meg.

Ez is érdekes:

Az új norma: Ennyi ideig készül ma egy AAA-s videojáték

 

×