A fejlesztők is elismerték a bugot.

Lassan másfél hete, hogy megérkezett a Warzone és Modern Warfare II negyedik közös szezonja. Az izgalmak valójában már fél szezonnal ezt megelőzően, a Season 3 Reloadednél kezdődtek. Ekkor debütált a Warzone Ranked béta módja, mely továbbra is ebben az állapotban tetszeleg, nem is véletlenül.

A Season 4 rengeteg újdonsággal bővítette mindhárom címet, az új fegyverek, helyszínek és kozmetikai tárgyak mellett kiemelendő lehet egy friss, de régóta kért fejlesztés. Ez pedig nem más, mint a „Rejoin” opció. Ez nem akar többet tudni, mint amit a neve sejtet. A játékosok másfél hete visszatérhetnek a meccsekbe, ha néhány másodpercig tartó hibajelenség (fagyás, net kimaradás) miatt kihullottak volna a szerverről.

A Ranked azonban hibásan kezeli le a visszatérést!

A Call of Duty hivatalos Twitter fiókján olvashattuk a szomorú hírt. Visszacsatlakozás esetén a játék nem számolja megfelelően az öléseket, az assistokat és így bizony az elért SR is ennek megfelelően csökkenhet. Ami érdekesség lehet, hogy a helyezésekért járó SR értéket tökéletesen kezeli a játék, erre szintén felhívták a fejlesztők a figyelmünket a Trello oldalon. Remélhetőleg az elkövetkezendő napokban javítják is a hibát, addig azonban érdemes a fenti buggal kalkulálni, ha valamiért a Rejoin opciót kellene használnod.

Dőlj hátra és élvezd – Igazán kényelmes funkció érkezik Chrome-ba

×