Tovább bővült a fejlesztések tárháza.

Az Apple nem is olyan régen leplezte le az iOS 17 első béta verzióját. Az újdonságok listája már akkor is pazar volt. Ahogy azonban már korábban megszokhattuk, az egyre frissülő rendszer további funkciókat is magával hoz. Éppen ezért várták sokan az iOS 17 második béta verzióját, úgy tűnik, hogy nem is hiába. A Szifon.com csapata össze is gyűjtötte a legfrissebb fejlesztések listáját.

Nézzük is, hogy mit hozott a második béta!

  • Frissítő képernyő megújulása – Több információt olvashatunk le a menüpontban és a frissítést startoltató gomb is láthatóan hangsúlyosabb.
  • AirDrop érintésre – Az Apple ezt leleplezte a WWDC-n, ám az első bétába nem került bele. Mostantól úgy is AirDropolhatunk más iPhone tulajdonosokkal, hogy összeérintjük / nagyon közel tartjuk egymáshoz a két telefont.
  • Helymeghatározás – Az Adatvédelem – Helymeghatározás menüpont több kapcsolót kapott, mely segítségével még jobban finomhangolhatjuk, hogy mire használjon a telefon erőforrásokat.
  • Zene – Annak idején a Zene és iPod alkalmazásokban volt átfedés az egyes zeneszámok között, ám az Apple Music debütálásával ez megszűnt. Az Androidos változat tavaly megkapta már az átfedéseket, az iOS 17 második bétája pedig már „hazai” terepre is elhozta.
  • Gyorsabb haptikus érntés – A korábbi alap és lassú érintés mellett immáron a „Gyors” opciót is kiválaszthatjuk a haptikus érintés esetében a kisegítő lehetőségekben.

Kép forrása: szifon.com

Hisszük, ha látjuk – Az Nvidia elárulta, hogy mire számíthatunk az RTX 4060-tól

 

 

×