A Guerrilla Games a játék szövetétől teljesen idegen, mégis elképesztően ízléses és látványos módon hajtott fejet sztárja emléke előtt.

Mint ismert, a Horizon játékokban Sylens szerepét (hangjával és arcával is) játszó Lance Reddick fájdalmasan korán, 60 évesen elhunyt Los Angeles-i otthonában, idén márciusban. A franchise-t fejlesztő Guerrilla Games nem csinált titkot belőle, hogy nagyon szíven ütötte a színész elvesztése, akit mindenki tisztelt és szeretett a stábból.

Forrás: Guerilla Games

A csapat úgy döntött, hogy a Horizon Forbidden Westhez készült bővítmény, a Burning Shores legutóbbi frissítésében sajátos megemlékezéssel tiszteleg a sztár emléke előtt. Reddick teljes neve az egyik békés, nyugodt és gyönyörű helyszínen ugyanúgy hologramként jelenik meg, ahogy az általa játszott karakter, Sylens is a leggyakrabban látható a történet egyes szakaszaiban.

 

„Köszönjük, Lance, mindazt, amit Sylens szerepében nyújtottál: a gravitációdat, az energiádat, a bölcsességedet és még sok minden mást. Páratlan tehetség és barát voltál. Szörnyen hiányzol nekünk

– írta a Guerilla stábja a Twitteren. Szép. Nagyon.

 

Néhány éve a Bilbót játszó színész is hasonló gesztust kapott a rajongóktól:

Így emlékeztek meg a Lord of the Rings Online játékosai Ian Holmról

×