Nemrég elhunyt Ian Holms színész, aki többek között Zsákos Bilbót játszotta a Gyűrűk Urában. A játékon belül is megemlékeztek róla.

Nemrég 88 éves korában elhunyt Ian Holm, akit sokan Zsákos Bilbóként ismernek a Gyűrűk Ura filmekből. Természetesen életében nem ez volt az egyetlen jelentős filmszerepe, ám egy közösség számára leginkább a híres hobbitként maradt meg.

Rajongói pedig nemrég a játékon belül is gyászolták, a Lord of the Rings Online-ban számos játékos gyűlt össze megemlékezni róla.

 

A különféle szervereken több megemlékezés is zajlott. Zsákos Bilbó egyébként természetesen továbbra is megtalálható a játékban, így több esetben Bilbó házában gyűltek össze, az NPC karakter körül. Az egyik szerveren összesen 300 játékos vett részt az egyik megemlékezésen. Itt beszélgettek róla, és a filmből ismert dalokat játszották.

Nem ez az első eset persze, hogy egy ismert színészről megemlékeznek videojátékokban. Korábban a Team Fortress 2 elhunyt színészének emeltek szobrot a játékban, a Final Fantasy XIV játékosok közössége pedig elhunyt társuk emlékére vonult fel.

Nyugodjék békében Ian Holm.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×