Az ikonikus creepypasta alapján készült Slenderman The Arrival horrorjáték úgy tűnik, hogy vagy folytatást vagy remaster-t kap.

Aki régebbi motoros a videojátékok világában, illetve különösen a horrorműfajban, az talán emlékszik még a 2013-as Slender The Arrival című játékra. A játék megjelenése óta a horrorrajongók nem igazán láthatták az öltönyös és sápadt arcú alakot, de úgy tűnik, hogy most visszatér. A fejlesztő Blue Isle Studios ugyanis valamivel készül a játék kapcsán. Ez vagy egy remaster lesz vagy egy teljes folytatás. Egyelőre ezt azért nem lehet tudni, mert a fejlesztők csak egy rövid videót osztottak meg, illetve elindítottak egy visszaszámlálást a Slender The Arrival Steam oldalán.

A szörny, ami ezernyi YouTubert paráztatott, visszatér.

 

 

Ha a videó nem lenne elég, a Blue Isle egy visszaszámlálást is indított a hivatalos weboldalán. A visszaszámlálás július 28-án ér véget. Úgy néz ki, hogy ez a Slenderman nyara lesz.

Bár szívesen mondanánk, hogy ez egy teljes Slender folytatás, talán nagyobb a valószínűsége, hogy ez egy remake vagy egy remaster a The Arrival-hoz. Úgy tűnik, hogy a Blue Isle a Slender The Arrival jelenlegi verzióját valami újra cseréli, ami talán az eredeti játék frissített kiadását jelenti. Mivel a horrorjátékok remake-jei mostanában hatalmas népszerűségnek örvendenek, így ez egy okos húzásnak tűnik.

Ezt láttad?

Ha épp farmolsz: Végtelen lootot ad egy új Diablo IV hiba

×