A Diablo 4 játékosok egy olyan új hibát fedeztek fel a játékban, ami végtelen lootot ad, így ez az egyik legjobb megoldás most a farmolásra.

Mindenki tudja, hogy a Diablo egy olyan játéksorozat, ahol a legerősebb felszerelés megszerzése nagyon sok időt és rengeteg harcot vesz igénybe. Ez a Diablo 4 esetében sincs másképp: ha a legjobb loot kell, akkor bizony nagyon sok időt kell töltenünk a játékkal. Ha viszont most szeretnél egy kis időt spórolni, akkor érdemes tudnod egy glitchről, amit persze nem ajánlunk azoknak, akik tisztességes módon szeretnének játszani.

A Diablo 4 játékosok nemrés felfedeztek egy új hibát a játékban, ami végtelen lootot ad. A YouTuber RoyalkubsTV ezt egy videóban mutatja be, lényege pedig, hogy meg kell látogatni a Diablo 4 egyik dungeonját, a Cellars-t. Itt be kell lépni egy Cellarba, és meg kell néznie, hogy van-e olyan event, ahol túszokat kell megmenteni. Ha nincs, akkor egy másik Cellar-t kell megnézni, vagy újra bejelentkezni.

Ha a  Cellarban van event, hagyni kell, hogy a túszok meghaljanak, össze kell gyűjteni az mobokat, és meg kell várni az event időzítőjének utolsó 5 másodpercét. A következő lépés az összes mob megölése, amikor az időzítő eléri a 0-t. Ha ez sikerül, az event véget ér, és megjelenik egy láda, amiből az ellenfelek a végtelenségig fognak spawnolni.

 

A Cellars glitch hatékonyságát a Redditen Ryulen bizonyította egy rövid videóval, amiben a képernyője tele van loottal. Természetesen mivel ez egy játékhiba, benne van a pakliban, hogy a Blizzard úgy dönt: bannolja azokat a fiókokat, amik kihasználták. Ezzel nem árt tisztában lenni, kockázatos a használata.

Who said cellars are not worth it?
by u/Ryulen in diablo4

Egyelőre úgy tűnik, hogy a hibát még a cikk írásának pillanatában nem javították, pedig volt azóta frissítés.

Ez is érdekes:

Ütős hónap! – Nagyszerű filmek és sorozatok jönnek a SkyShowtime-ra

×