Az ActiVision, azután, hogy egy ideje nem frissíti, ki is húzza a dugót az ingyenesen játszható battle royale eredeti változatából.

Az eredeti Warzone-t nemrég átnevezték, talán abban bízva, hogy újra felpezsdül benne az élet, de közben tavaly leállították rá az update-eket, miután megjött a hivatalos folytatás. Az Activision ettől függetlenül jelezte, hogy a játék régi jellegzetes pályái, fegyverei és milliók által megvásárolt prémium kozmetikumai a Warzone Calderában élnek tovább. Mert ugye a 2.0-val lényegében reset gombot nyomtak: új fegyvereket és skineket vezettek be, míg a régieket hátrahagyták.

Forrás: ActiVision

A Warzone valamilyen szinten mindig is összefonódott a fősodorbeli CoD részekkel, és a hivatalos blog megjegyzi, hogy a „Caldera megvásárolt tartalma” továbbra is elérhető lesz a Call of Duty Modern Warfare ’19, Black Ops: Cold War és Vanguard játékokban, de ez

sovány vigasz, amikor a játékosok többsége kifejezetten a Warzone-hoz vette meg az összes taktikai kütyüjét.

Az Activision a Call of Duty hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy lehúzza a rolót a battle royale számára. A tavaly átnevezett Warzone Caldera 2023. szeptember 21-én leáll, hogy az Activision „a jövőbeni Call of Duty tartalmakra, köztük a jelenlegi Warzone free-to-play élményre koncentrálhasson”.

Ami új, az nem mindig jó is:

Sok fegyver megszenvedte a HP változást – Ez most a Warzone legjobb SMG-je

 

×