Aprónak tűnt a változtatás, ám közel sem az.

Múlt hét közepén érkezett meg a Warzone legutóbbi frissítése. A negyedik közös Warzone és Modern Warfare II szezont elstartoltató csomag rengeteg friss fejlesztéssel bővítette a korábbi felhozatalt. Természetesen az újdonságok mellett elkerülhetetlen volt a meglévő repertoár gyengítése, erősítésre. Szintén említésre méltó, hogy az Operatorok immár jóval több HP-val szaladgálhatnak a meccsek során.

A korábbi 100 HP + 150 Armor kombináció helyett múlt héttől 150 + 150 áll a játékosok rendelkezésére. Ez elsőre nem is tűnik soknak, ám a megnövekedett TTK miatt bizony jól meg kell gondolnunk, hogy milyen daragép mellett szeretnénk letenni a voksunkat. Szerencsére a Warzone ügyeletes szakértője, JGOD ismét a játékosok segítségére sietett. Elemezte a jelenlegi repertoár statisztikáit a frissítések után.

Az ISO 45 lehet a legbölcsebb választásunk!

Bizony, a frissen érkezett fegyver nem véletlenül tört a WZRanked listák élére olyan hamar. A játékosok is érezték, hogy ezzel a játékszerrel bizony brutálisan lehet darálni. A statisztikák is ezt erősítik, beszéljünk TTK-ról vagy épp alapsebzésről. Sokkal jobb választás lehet, mint például a Lachmann Sub. JGOD az alábbi kiegészítőket javasolja a fegyverre:

  • Muzzle: Spiral V3.5 Flash Hider (-0.29, +0.25)
  • Barrel: PTX Trainer (-0.26, +0.25)
  • Stock: Demo Fade Tac (-1.81, -1.55)
  • Rear Grip: EXP Shear (-0.58, -0.28)
  • Magazine: 45 Round Mag

Teljesen átrendeződtek az erőviszonyok – Ezek most a Warzone legjobb fegyverei

 

×