Egy izgalmas crossover keretében, amire senki sem számított, a Forza Horizon 5 új kocsikat kap a hamarosan megjelenő Barbie filmből.

Szerencsére az Xbox exkluzív Forza Horizon játékoktól nem állnak távol a különleges crossoverek, így most örülhetnek azok a rajongók, akik nagyon szeretik a cuki dolgokat. A játéksorozat korábban a világ legnagyobb franchise-ainak híres járműveivel egészült ki, mint a Fast & Furious, James Bond, sőt, még a Hot Wheels-szel is együttműködést kötöttek. Most azonban jön az eddigi talán legnagyobb crossover,

a nyáron megjelenő Barbie mozi által inspirált autók.

A filmben, ami július 20-án kerül a magyar mozikba, Margot Robbie és Ryan Gosling lesz Barbie és Ken.

 

A film megjelenése alkalmából a szivárgások szerint két autóval bővül majd a játék palettája, egy Corvette-tel és egy Hummerrel. Mindkettő kapcsolódik a filmben a karakterekhez, és természetesen mind a kettő rózsaszínben lesz elérhető. A kiegészítő hivatalos megjelenési dátumát még nem jelentették be, ígyegyelőre azt sem lehet tudni, hogy ingyenes lesz-e. A jó hírt a Redditen osztotta meg The_Iceman2288.

So we are now getting two Barbie movie cars?
by u/TravaX_2 in ForzaHorizon

Úgy tűnik, hogy sok Forza rajongó örül a hírnek, mivel rengeteg poén forrása lehet a játékban. A vérbeli Forza rajongók még azt is megvitatták, hogy a Barbie kocsik mennyire lennének életképesek a valódi versenyeken. Szerinted?

Ez is érdekes:

Hú, de jó! – Jönnek az AI-generált szinkronhangok a Youtube-ra

×