A FIFA szövetség és a kanadai fejlesztőcég külön utakon folytatja, így biztosan nem az EA Sports égisze alatt fog megjelenni a FIFA 24.

A FIFA szövetség és a kanadai fejlesztőcég külön utakon folytatja, így biztosan nem az EA Sports égisze alatt fog megjelenni a FIFA 24. Lesz viszont helyette EA Sports FC, aminek az újításait már el is kezdték szivárogtatni az adatbányászok.

Mint kiderült, a hamarosan bemutatásra kerülő, s várhatóan ősszel megjelenő új cím egy teljesen új Trait-rendszerrel érkezik majd, ami lehetőséget ad arra, hogy a meglévő lapjainkat személyre szabjuk és a saját szájízünk szerint alakítsuk.

Ám már konkrét új dolgokról is beszélhetünk, ugyanis a leakerek nem restek, állandóan lesik az újdonságokat, s ahogy azt mondani szokták – „aki keres, az bizony talál”.

Ebben az esetben egy új Hero lap bukott le, aminek már tudjuk a nemzetiségét, ligabesorolását, na meg az összértékét. Ti tudjátok, hogy ki kaphatja?

 

A szóban forgó lap egy francia CM a Ligue 1-ből, aminek várhatóan 87-es összértéke lesz. Ebből ugye még semmi sem garantált, de a rajongók úgy gondolják, hogy ez Blaise Matuidi érkezését fogja jelenteni.

Sőt, sokak szerint Adriano érkezése is 90%-os, bár ezt nem sikerült megerősíteni forrásfájllal, inkább csak az mutatja, hogy a brazil bekerült a FIFA Online-ba. Eddig Adriano szerződésben állt a PES-sel (eFootball), ám a FIFA Online megjelenése a kontraktus végét jelentheti. Ebben az esetben mind Heroként, mind pedig Iconként is el tudjuk képzelni a játékban.

Ezt olvastad már?

Ingyen kipróbálható a jótékonysági célra készült Pokémon horrorjáték

 

×