Kiderült, hogyan néz ki a League of Legends legújabb bajnoka: Naafiri.

Kiderült, hogyan néz ki a League of Legends legújabb bajnoka: Naafiri. A karakter egy orgyilkos (assassin), aki falkájával vadászik és támadja zsákmányát. Ráadásul első ránézésre a mechanikái sem tűnnek bonyolultnak.

A Riot célja a Hound of a Hundred Bites-szal egy olyan bajnok létrehozása volt, aki egy mides assassin, akinek a játékmenete a makrojátékra összpontosít, s – ami talán a legfontosabb – hogy alacsony összetettségűek a kombói és a mechanikái.

 

A Riot fejlesztői szerint Naafiri a legkönnyebben játszható assassinok csoportjába tartozik a 13. évadban. Ő egy „kezdőkbarát” bajnok, mondta Glenn Anderson tervező.

„Azt akartuk éreztetni, hogy a játékosok egynél több lényt irányítanak, akik osztoznak az intelligencián, de meg kellett tartanunk azt a célt is, hogy nagyon könnyen és egyszerűen játszhassunk vele” – magyarázta.

A gondolatolvasás bajnokának megalkotásához a Riotnak új technológiát kellett létrehoznia, hogy felmérje, hogyan mozog a falka Naafiri körül, hogyan reagál a támadási parancsokra és hogyan lehet megfelelő támadási tartományban tartani – mondta Lexi Gao, az egyi vezető fejlesztő. Ezek az erőfeszítések mind egy bérgyilkos létrehozására irányultak, akihez nagy valószínűséggel a játékosok először fordulnak majd, amikor új szerepet szeretnének megtanulni.

A League of Legends játékosai már messziről hallják a falka üvöltését, Naafiri ugyanis már jövő hónap végén megérkezhet a Summoner’s Riftre az éles szervereken.

Ezt olvastad már?

Hivatalos: A Microsoft megemeli az Xbox Series X és az Xbox Game Pass árát

 

×