Bár rossz hírt kapnak a shotgun rajongók, valójában még van megoldás arra, hogy kézbe vegyük a KV Broadside fegyvert a tiltás ellenére.

Alig több mint egy héttel a Warzone Season 4 és az új Ranked szezon kezdete után a fejlesztők új korlátozásokat vezetnek be a kompetitív módban. Ezzel az egyik legjobb Warzone shotgun mellett két attachmentet is betiltanak. A legfrissebb Warzone patch notes szerint a bannolt tárgyakat továbbra is megtalálhatod a földön lootként – legalábbis egyelőre.

A KV Broadside a Dragon’s Breath és az Explosve Ammo attachmenttel együtt korlátozva lett rankeden.

Ez azt jelenti, hogy a KV Broadside és a felsorolt kiegészítők egy jövőbeli frissítésig bár a loadoutokban megjelennek, de in-game már nem használhatók, amikor egy meccsben próbálod a loadoutot behozni. Tehát nem fogod tudni használni a loadoutot még akkor sem, ha a lobby-ban úgy tűnik, hogy igen. Szóval loaout szinten a fegyver és a kiegészítők tiltottak, de nem teljesen.

Alul kisbetűvel az áll, hogy egyelőre a földön lootként fel lehet venni a fegyvert, és használható is. Szóval ha ezzel a fegyverrel akarsz lőni, egyelőre még lehet lootolni, de ki tudja meddig. A fejlesztők hozzá teszik azt is, hogy némi balansz után egy következő szezon alkalmával még visszatérhet a kitiltott fegyver és a kiegészítők is.

A ban egyébként teljesen jogosnak tűnik: a Warzone az egyik legjobb kompetitív FPS-játék szeretne lenni, és az olyan elemek, mint a Dragon’s Breath, kissé kontraproduktívnak tűnik.

Ezt láttad?

A fizuhoz képest Magyarországon a legdrágább az iPhone

 

×