Hivatalos, fejlesztői teaser is érkezett.

Akik tavaly is aktívan játszottak a Ubisoft lövöldéjével, azoknak nem kell bemutatnunk a Rengoku játékmódot. A Demon Veil kódnevet viselő szezonban debütált az LTM, 2022 áprilisának végétől egészen május közepéig élvezhették a játékosok. Az Operatorok a kicsit átalakított Skyscraper pályán esnek egymásnak, az Attackerek a The Devoted, míg a Defenderek a The Possessed átnevezést kapták a fejlesztőktől.

A Rengoku kifejezetten megosztóra sikerült, sokak szerint nem is igazán illik a játékba. A japán tematika miatt azonban többen kedvelték. A szabályok viszonylag közérthetőek voltak. 5v5 felállásban kellett harcolni egymással, ám közben oltárok gyújtogatására is kellet szánni egy kis időt. Igazán dinamikus módról beszélhetünk, hiszen a TDM-hez hasonlóan itt is újraéledhettünk.

 

Hamarosan visszatérhet a játékmód!

A fájlok korábban már árulkodtak a visszatérésről, ám immáron hivatalos fejlesztői Twitter üzenetet is kaptunk. Lungu, az időközben visszavonult Rainbow Six Siege leaker számolt be pár hete arról, hogy a fejlesztők több ponton is módosítják az eddig megszokott „szabályokat”:

  • Egy új kunai bekerül, mely Thorn gadgetjéhez hasonló tulajdonságokkal lesz felvérezve
  • Egy másik kunai is bővíti a listát, ez Grim gadgetjéből vett ihletet
  • Kikerül az egyik shotgun
  • Négy Operator csatlakozik a korábbi felhozatalhoz: Grim, Mozzie, Hibana, Valkyrie

A mód várhatóan június végén startolhat majd el. Ha tippelnünk kellene, ezúttal sem maradunk extra kozmetikai tárgyak nélkül, ám ezek pontos kilétére csak később derülhet fény.

Kellett ez nekünk? – Máris kipróbálható a Frost átdolgozás

 

×