A közösség nem ért egyet a nerffel.

A Rainbow Six Siege fejlesztői februárban leplezték le a Year 8-as terveket. Most, hogy az aktuális év második szezonja is megérkezett, egyből egy kis tesztre kérik fel a játékosokat. Ennek célja nem más, mint az egyik jelenlegi Operator, Frost átdolgozásának kipróbálása. Kiemelték, hogy semmi sem végleges, így tényleg fontos a játékosok visszajelzése a jelenlegi elgondolásokról.

Sokan már februárban sem értettek teljesen egyet Frost átdolgozásával, hiszen a játékosok szemében nem igazán számított OP-nek. Egy biztos pont volt a Defender oldalon, ám a pickrate és winrate arányok azt mutatták, hogy bizony eljött az ideje egy kis gyengítésnek. Érdekesség, hogy a ban rate aránya sem volt túlzó, a TOP 10-ben sem volt benne Defender oldalon.

Így változik majd az Operator!

A jelenlegi információk alapján az alábbi módosításokra érdemes felkészülnünk:

  • A támadók self-revive-ot alkalmazhatnak, miután a Frost Mat áldozatai lettek, ám ha már volt egy DBNO, akkor instant halál vár rájuk
  • Az „újraéledést” követő 25 másodpercben hatalmas vértócsát húznak maguk után ezek a játékosok, 20-ra csökken a HP-juk és nem lesznek képesek sprintelni sem

Remek kérdés, hogy valós körülmények között mennyire működik ez a módosítás. Szerencsére a tesztszerveres kör erre is választ adhat. A fejlesztők információi alapján hétfő délutántól mindenki ki is próbálhatja az átdolgozott Frostot. Ahogy azonban korábban is említették, még egyik változtatás sincs kőbe vésve.

Hiba kihagyni – Ütős Rainbow Six Siege csomagot ad „ingyen” a Ubisoft

 

×