Pár kattintással a miénk lehet.

A Ubisoft az elmúlt évek során több Rainbow Six Siege kozmetikai tárggyal is megajándékozta a Twitch Prime felhasználókat. A hazánkban akár 899 forintért is elérhető Prime(video) előfizetés az ingyenes Twitch feliratkozás mellett rengeteg játékhoz ad különféle előnyöket, tárgyakat. Sőt, egy pár napos, teljesen ingyenes Trial feliratkozás is elérhető az új felhasználóknak. Korábban Renown Boostereket farmolhattunk leginkább, ám most egy teljes csomagot adnak nekünk a fejlesztők.

Twitch és Ubisoft fiókunk összekötése

Regisztrálj be / lépj be a Twitch fiókoddal fiókoddal a Rainbow Six Siege csomag dedikált Prime Gaming weboldalára. Ezt követően az oldal megkér arra, hogy kapcsold össze a Prime Gaming és Ubisoft fiókokat. A jövőbeli Prime ajándékokat manuálisan kell majd igényelned, a Twitch Prime oldalán gyönyörűen lehet követni az éppen aktuális ajánlatokat, természetesen nem csak a Rainbow Six Siege-hez érkeznek jutalmak.

Ha a feltételek teljesültek, akkor a “Claim” gombra kell majd kattintanod és máris megkapod a tárgyakat. A Twitch Prime Gaming az összes elérhető platformmal működik (PC, Xbox Series S|X, Xbox One, PlayStation 4 és 5).

A jutalmak listája a következő, egy teljes szettet kapunk:

  • Notamutemain Headgear
  • Notamutemain Uniform
  • Notamutemain Charm
  • Notamutemain Weapon Skin

Az ilyen jellegű ajándékokat limitált ideig szerezhetjük meg, így mindenképp érdemes lecsapni rájuk minél hamarabb.

Nincs több Rainbow Six Siege leak? – Elbúcsúzott a legnagyobb adatbányász

×