Remek játékokkal gazdagodik a Game Pass kínálata június végén.

A Microsoft egészen komoly tempót diktál a Game Pass játékszolgáltatásával, amelybe hamarosan irdatlanul remek játékok fognak bekerülni. Ezek egy részéről már jó előre lerántották a leplet a Summer Game Fest előadásuk során, amely legnagyobb sztárja egyértelműen a Starfield volt, de a Bethesda űreposzán túl is bőven van mire várni.

A nagy hűhó közepette viszont könnyen elsiklottunk afölött, hogy a redmondiak még nem leplezték le a menetrendszerűen június második felében frissülő kínálat újoncait, így egyelőre csak a távozók miatt tudtunk bánkódni. Most azonban pótolták ezt a hiányosságot is, és tenyerünket hevesen összedörzsölve örömmel jelenthetjük, hogy egyáltalán nem lesz miért panaszkodnunk.

A fülledt nyári hónap legeslegnagyobb érkezője a nem is olyan régen megjelent Need for Speed: Unbound lesz, ami az EA Play jóvoltából kerül fel az Ultimate-csomaggal elérhető játéktárba. Erre pedig nem is kell sokat várni, hiszen a Criterion legújabb eszeveszett versenyjátéka már június 22-től tölthető lesz az előfizetők számára.

Külön érdekesség, hogy pont a hetekben került a Criterion berkeibe egy tehetséges magyar fejlesztő, Csongrády Franciska, aki mostantól az NFS-széria útját is egyengetheti, mint senior narratív dizájner. Vele egy interjút is készítettünk, amit mindenképp érdemes elolvasnod!

Visszatérve a Game Pass érkezőkhöz, természetesen az Unboundon túl is bőven lesz élet, íme az összes játék, ami június végén és július elején érkezik a szolgáltatásba:

The Bookwalker (konzol és PC) – június 22.

Bramble: The Mountain King (konzol, PC, felhő) – június 27.

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch (konzol, PC, felhő) – június 27.

Story of Seasons: Friends of Mineral Town (konzol, PC) – június 29.

Arcade Paradise (konzol, PC) – július 3.

Sword and Fairy: Together Forever (konzol, PC) – július 5.

Elégedett vagy az újdonságokkal?

Ezt is érdemes elolvasnod:

Netflix vs. Disney vs. HBO – Kiderült melyik szolgáltatásra költik a magyarok a pénzük

 

×