Ismét érzékeny téma került elő.

Szinte minden multiplatform FPS, TPS címnél előkerült már a kontroller vs. egér vita. Az esetek nagy részében a játék célzás rásegítését szokta kritizálni a közösség. Sok esetben úgy érzik az egeres játékosok, hogy az Aim Assist a kelletténél jobban segít a kontrolleres felhasználóknak.

A másik oldal természetesen ennek ellenkezőjét állítja, nem is lehet egyértelmű döntést hozni a témában. Az mindenesetre eléggé árulkodó, hogy sok profi COD játékos és tartalomgyártó PC-n is kontrollerrel farmolja a killeket, nem csak konzolon. Szintén régi kritika volt a játékosok részéről, hogy a Warzone (2) és Modern Warfare II célzása furának tűnik, ha a klasszikus egér, billentyűzet kombinációt használjuk

Az is kiderülhetett, hogy miért!

A Luminosity Gaming profi játékosa és tartalomgyártója, HusKerrs foglalta össze a követői számára legkritikusabb pontokat:

„Valamilyen ismeretlen okból az IW (Infinity Ward) úgy döntött, hogy a golyók a fegyver csövéből indulnak ki a képernyő közepe helyett, ami az egérrel történő bevitel esetén nagyon furcsa érzés lehet. A kontrollerek esetében azonban nem igazán számít.”

Hozzátette, hogy mivel a grafikus motorhoz köthető fejlesztésről beszélhetünk, így addig így is marad, míg meg nem érkezik egy új Warzone. Az év végén megérkező új COD cím sem segít majd ezen, hiszen a Warzone motorja a régi marad, csak a fegyvereket integrálják majd a Modern Warfare III-ból.

Kiderült, emelik-e a Game Pass árát, ha bekerül a Call of Duty

×