Egy Call of Duty: Warzone játékos felfedezett egy titkos alagutat az új Vondel pályán.

Bár a Call of Duty: Warzone Season 4 rengeteg új tartalmat hozott a játékba, az egyik legjelentősebb újdonság mindenképpen az új Vondel pálya, amit a játékosok most gőzerővel igyekeznek felfedezni. A barokk európai várost idéző pálya számos jó kis POI-t tartalmaz, mint például a kastély vagy a múzeum. Bár ezek közül a helyek közül sok egyértelműen látható a pályán, vannak olyan területek, amelyek felfedezéséhez komolyabb keresésre van szükség.

A Zombot5825 néven futó játékos nemrég egy olyan videót osztott meg, ami konkrétan egy titkos alagutat mutat be, ami az egész pálya bizonyos részeit köti össze. Az 51 másodperces videóból kiderül, az alagútban sokat kell úszni, jó hosszú és szövevényes. A WZ player végül társával együtt talált egy létrát, ami kivezetett az alagútból egy szobába, ahol jó kis loot is volt.

A secret tunnel I found in Vondel
by u/Zombot5825 in CODWarzone

Nem meglepő módon a felfedezés sok játékos figyelmét is felkeltette a Warzone közösségben. Sokan maguk is eljutottak az alagútba, de fontos tudni, hogy a hosszú úszás miatt rebreatherre mindenképp szükséged lesz, különben megfulladsz.

Érdekes lesz látni, hogy a következő hetekben hányan kezdik el használni az alagutat, hogy megszerezzék a lootot. A titkos alagút szerintünk nem marad olyan sokáig titkos.

Ezt láttad már?

Itt a nyár, újra olvadnak a videokártya csatlakozók – de ezúttal a táp felől

 

×