Az Epic Games Store következő ajánlata elsősorban a fantasy rajongóknak és azoknak kedvez, akik virtuálisan ölnének állatokat.

A Steammel folyamatosan versengő stúdió webáruháza ínycsiklandó ajánlattal folytatja heti ajándékszórását és egy ingyenes játékhoz kellő drága kiegészítő csomagot, valamint egy vadász szimulátort tesz a célkeresztedbe, hogy jövő csütörtöktől ingyen letöltsd őket.

Idle Champions of the Forgotten Realms

A Dungeons & Dragons világában játszódó stratégiai bázisjátékban a multiverzumból összeverbuválódott karakterek egy nagy közös kalandra indulnak – persze több valóságsíkon is áthaladva. Nagyot nézhetsz, ha rápillantasz a game-re, hogy mégis mitől akciós ez, hiszen eleve ingyen adják. Igen ám, de a kiegészítők ehhez sem járnak csak úgy – kivéve a 100 dollár (kb. 35 ezer forint) értékű Wulfgar’s Legends of Renown Packot, amit ingyen csaphatsz majd hozzá a game-hez. A kiegészítő négy bajnok karaktert, egy rakás kincsesládát, mérget, fegyvert, skint is tartalmaz.

 

theHunter: Call of the Wild™

Inkább virtuálisan lövöldözz állatokra, mint a való életben (bocs az összes nem hivatásszerű vadásztól, de nem vagyok barátja a hobbijuknak)! Ez egy igazán remek, látványos, szuper atmoszférával összerakott, nyílt világú szimulátor, benne egyszemélyes kampánnyal, vagy barátaiddal közös küldetésekkel. Nem csak a világ különböző erdőségeit másoló vizuális élmény elementáris, hanem a vadon virtuális megismerése és alapos felépítése is.

 

Az Idle Champions of the Forgotten Realmshoz járó Wulfgar’s Legends of Renown Pack, illetve az 5520 forintos standard theHunter: Call of the Wild™ június 22-e este 5-től június 29-e este 5-ig tölthető le ingyen és tartható meg örökre.

Addig meg ezek járnak ajándékba:

Akciófigyelő | 13.000 forint helyett teljesen INGYEN vágnak utánad két kiváló játékot

 

×