Újfent remek játékokat ad ingyen mindenkinek az Epic Games Store.

Az Epic Games Store jó szokásához hűen ezen a héten sem feledkezett meg az ajándékokról, és június 15-től egy teljes héten át két egészen kiváló játékot vágnak teljesen ingyen mindazok után, akik véletlenül is, de a Steam legnagyobb riválisának tartott digitális bolt felé tévednek.

Méghozzá nem is akármilyen két címet zsebelhetünk be: ezen a héten ugyanis a több neves díjra is jelölt Guacamalee! első, illetve a folytatólagos második részét ajándékozzák akárkinek és mindenkinek.

Bár a cím hallatán nagyon sokan fognak (megint) felhorkanni a kommentek között, akik szerint jó, remek, vagy egyenesen fantasztikus játék csak a GTA, vagy valamilyen Sony-nagyágyú lehet, aki viszont kellőképp nyitott, különösen jól fog szórakozni.

A Guacamalee! ugyanis egy mexikói kultúrával és folklórral mélyen átitatott metroidvania, ami izgalmas történetével és akciódús játékmenetével hosszú órákra képes a képernyők elé szögezni bárkit. A látványvilág nem csak színes, de kreatív is, olyan, mintha egy végtelen humorral megfűszerezett mexikói animációs mesét néznénk.

Sőt, az Epic a minden hájjal megkent Guacamalee! Super Turbo Championship Editiont adja a sima első rész helyett, amiben egy csomó extra küldetés, kihívás és felfedeznivaló várja az akció-platformer kedvelőit. Ha pedig megmentettük El Presidente lányát a gonosz Carlos Calaca karmai közül, akkor indulhat is a még tartalmasabb Guacamalee! 2, amiben Juan Aguacate a nyugdíjas éveiből tér vissza, hogy farkasszemet nézzen a pofátlan csirkékkel.

A játékokat tehát június 15-től egészen június 22-ig lehet teljesen ingyen az Epices játéktárakhoz adogatni, ahol aztán örökre meg is maradnak.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Megaszongyuk: Ezért nem biztos, hogy olyan nagyszerű lesz a Star Wars: Outlaws

 

×