Két tizenéves fiú egy PlayStation 4 és egy pár cipő miatt veszekedett, ami elfajult.

Amerikában friss hírek szerint elszabadultak az indulatok, amikor heves vita alakult ki egy PlayStation 4 miatt. Egy amerikai tinit most azzal vádolnak, hogy lelőtt egy 60 éves nőt. A helyzet az, hogy nem először hallunk arról, hogy egy játékkonzol miatt erőszakos eset történik, és pontosan az ilyen esetek miatt szereti a világsajtó erőszakosnak nevezni a játékokat. Tudni kell, hogy annak ellenére, hogy a PS5 már rég megjelent, a PS4 még mindig népszerű konzol, és ma is sok helyen van rá kereslet. Olyannyira, hogy a Sony még néha gyárt is belőle, hogy egyes helyeken elérhető legyen.

Sajnos az ohiói Newark-ban az egyik ilyen PlayStation 4 vásárlás erőszakossá vált. Bár a rendőrség még vizsgálja, hogy mit történt pontosan, két tizenéves fiú közötti dulakodás oda vezetett, hogy egyikük (aki 17 éves) elsütötte a fegyverét, és lábon lőtt egy hatvanéves nőt, aki a közelükben volt.

A hír szerint a srác azért jött az idős asszony házához, hogy az ott lakó másik fiúval beszéljen. Végül a PS4 konzolon, valamint egy pár cipőn összevesztek, összeverekedtek, és megtörtént a baj. A lövöldözőt azóta gyilkossági kísérlet vádjával letartóztatták, míg a nénit a Mount Carmel East kórházba szállították, a sérüléseiből felépül.

A rendkívül keresett és/vagy gyűjthető tárgyak, köztük a játékkonzolok miatti verekedés, merénylet nem újdonságok a világban. Hogy végül mi lett az ominózus PS4 sorsa, az a hírből nem derült ki.

Ezt láttad már?

Mégse lesz Pókember 4? Tom Holland nyilatkozott a folytatásról

 

×