Mutatunk néhány különleges koncepciós műremeket a Pókember: Pókverzumon át című animációs csodából.

A Pókember: A pókverzumon át egy fantasztikus mozi lett, ami nem csak a szuperhősös, hanem az animációs műfaj egyik királya is lett. A Miles Morales második és immáron különböző univerzumokon átívelő pókkalandja minden téren letaglózó élmény, de a legnagyobb erénye talán a látványvilága – amiről bővebben a kritikámban ömlengek.

Animációs szakemberek valódi serege hosszú évekig dolgozott azon, hogy ez a csodálatos film megszülethessen. Sőt, igazából soha korábban nem dolgozott ennyi animátor egyetlen projekten: több mint 1000-en vettek részt csak a vizuális anyag elkészítésén, amivel szakmai rekordot állítottak fel. Ezzel a kivételes és úttörő animációs filmmel és teljesítménnyel egészen biztosan nyakukba szakad pár tucat díj, amit abszolút meg is érdemelnek.

A pókverzumon át vizualitása előtt az iamag szakportál is mélyen meghajol, amely korábban sosem látott koncepciós rajzokkal adózik a művészek munkájának. Ezeket a képeket egyelőre csak a hivatalos „Spider-Man: Across the Spider-Verse: The Art of the Movie” művészeti könyvben lehet megcsodálni, amelyben többek között olyan neves alkotók keze munkája jelenik meg, mint Aymeric Kevin, Jesus Alonso Iglesias, Kris Anka, Kat Tsai, Kellan Jett, Ami Thompson, vagy Patrick O’Keefe. 

Az artbookot egyébként az Amazonon lehet megrendelni körülbelül 10.000 forintért cserébe, amiért cserébe több mint 220 oldalon keresztül csorgathatjuk a nyálunk a kulisszák mögötti tervekre, vázlatokra, esetenként komplett festményekre. Ezekből mutatunk néhányat:

Ezt is érdemes elolvasnod:

Fantasztikus játékokat kapnak INGYEN a Netflix-előfizetők

 

×