Egyre minőségibb játékokkal gyarapodik a Netflix Gaming tartalomtára.

Egyre csak épül-szépül a Netflix videojátékos kínálata, amely a tavalyi indulása óta már több mint 60 címre duzzadt. Ezek között pedig tényleg mindenféle játékot találunk, kezdve az alkalmi, egyszerűbb programoktól egészen a díjnyertes, nagyobb volumenű alkotásokig.

Kiemelendő ezek közül például az Oxenfree, a Spiritfarer, TMNT: Shredder’s Revenge, a Valiant Hearts: Coming Home, a Twelve Minutes, a Townsmen, a Raji, a Kentucky Route Zero, vagy az Immortality, melyek mind-mind csodálatos és kihagyhatatlan remekművek. Ezeket pedig már egy alap Netflix-előfizetéssel bárki végigjátszhatja, semmilyen plusz költséget nem kérnek érte, ahogyan játékbeli mikrotranzakciókat és reklámokat sem tartalmaznak.

Ez az igen impozáns lista a következő hónapokban még tovább fog bővülni, méghozzá egyre nívósabb játékokkal:

Oxenfree II: Lost Signals

A Netflix egyik első felvásárolt játékstúdiója, a Night School július 12-én szállítja a kifejezetten nagyra tartott természetfeletti thriller, az Oxenfree folytatását, ami Nintendo Switchre, PlayStation 4-re és 5-re, és PC-re is megjelenik. A streaming szolgáltatás előfizetői viszont teljesen ingyen megkapják. A történet egyébként 5 évvel az első rész eseményei után játszódik, és egy teljesen új szereplőgárdával, egy teljesen új misztikumot fog bemutatni.

The Queen’s Gambit Chess

A Netflix nagysikerű minisorozata váratlan, de annyira azért nem túl meglepő mód játékadaptációt kap, amiben már július 25-én kisakkozhatjuk magunkat. Legyél kezdő vagy profi, a Vezércsel-játékban mindenki meg fogja találni a számítását: különféle nehézségű puzzle-eket oldhatunk meg, de sakkozhatunk-versenyezhetünk a barátaink ellen is. A sakktáblán túl olyan ismerős arcokkal találkozhatnak, mint Mr. Shaibel és Borgov, és olyan ikonikus helyszínekre látogathatnak el, mint Beth háza, a methueni árvaház, vagy a Las Vegas-i verseny.

Cut the Rope Daily

A legendás Om Nom visszatért – és édességre vágyik! A klasszikus, 10+ éves Cut the Rope-sorozat augusztus 1-én megjelenő legújabb változatában minden egyes nap teljesen új kihívások fogadják a szórakozni vágyó alkalmi játékosokat, hogy sikerrel etessék meg az édesszájú aranyos lényt. Az alap mechanika természetesen megmarad, így továbbra is a fizika törvényeinek megfelelően kell precízen elvagdosni a köteleket, kipukkasztani a lufikat, na meg összegyűjteni egy rahedli csillagot.

Lego Legacy: Heroes Unboxed

A LEGO Legacy: Heroes Unboxedben a játékosok több mint 50 figurát gyűjthetnek össze és harcolhatnak az ikonikus minifigurák több mint 40 éves történetéből. Építs fantáziadús szetteket és állíts össze egy csapatot ismerős arcokból a Hot Dog Man-től Argenta hercegnőig, aztán bizonyítsd LEGO- és stratégiai képességeid az izgalmas és akciódús harcokban.

Paper Trail

A Paper Trail egy hihetetlenül gyönyörű, eredeti és egyedi narratív logikai játék, amiben a Cartóhoz hasonló környezeti manipulálással ismerhetünk meg egy lebilincselő és érzelmes történetet. Itt viszont nem blokkokban kell gondolkoznunk: a játéktér ugyanis egy hajtogatható papírként funkcionál, azaz úgy kell origamiznunk, hogy a hősünk megtalálhassa a továbbjutáshoz vezető utat.

A már több mint 10 díjat nyert játék nem mellesleg szintén megjelenik konzolokra (Xbox-PS) és PC-re, de a Netflix-előfizetők ezt is ingyen játszhatják az alkalmazáson keresztül. Megjelenési dátumot viszont nem ismerünk, de elméletileg a következő hónapokban megérkezhet.

 

Az elkövetkező hetekben-hónapokban tehát ezek lesznek a legvártabb Netflix-játékok, melyeket tényleg mindenkinek érdemes lehet kipróbálni. Pláne, hogy ehhez semmi mást nem kell tennünk, csupán megnyitni a szolgáltatás iOS-es és/vagy Androidos alkalmazását, alul a Játékok menüre bökni, aztán egy rövid letöltést követően már játszhatunk is.

De természetesen nézni is bőven lesz mit a Netflixen:

Visszatér a Black Mirror és a Vaják! – Itt az összes film és sorozat, ami júniusban jön a Netflixre

 

×