A fejlesztők ismertették az előzetes terveket.

A Warzone 2 Season 4 startjára már nem kell sokat várnunk. Szerda késő délután érkeznek a friss játékfájlok, magyar idő szerint 19:00 óra környékén. A szokásos újdonságok mellett új Warzone pályára, 3 fegyverre és egy átnevezésre is számíthatunk majd. A Warzone 2 immáron simán Warzone néven folytatja tovább, az előző kliens november óta Warzone: Caldera néven fut már, így ez sem okozhat problémát. A Modern Warfare II pedig több pályával is bővül majd, mely szintén kicsit felrázhatja az állóvizet.

 

A Modern Warfare II-ben már egy ideje elérhetőek a rangsorolt meccsek, de a Warzone felhasználók is élvezhetik a kompetitív körülményeket. A jelenlegi szezon közepén elstartolt a Battle Royale mód Ranked lehetősége, egyelőre csak béta állapotban. A játékosok alapvetően jó véleménnyel vannak a rangsorolt playlistről, ám ez sem mentes a hibáktól. Ahogy azonban arra számítani lehetett, ezúttal sem ússzuk meg sem a Modern Warfare II, sem pedig a Warzone szezonváltást Rank Reset nélkül. A fejlesztők kedd hajnalban megosztottak néhány extra információt még a szezonváltás mozzanatiról.

Nézzük is, hogy mire számíthatunk!

Season és Rank jutalmak

A Modern Warfare II és a Warzone Ranked játékosok is új jutalmaknak örülhetnek majd a következő szezonban. A szezon elején pedig mindenki megkapja a Season 3 eredményekért járó extra kozmetikai tárgyakat. A Rank jutalmak sem szűnnek meg, a Seasonal Rewardoktól eltérően ezeket a különböző szezonok között is fejleszthetjük, nem indul újra a számláló.

Leállás

Az átálláshoz szükséges némi türelmi idő a játékosok részéről. Szerda reggel 9:00 órától szerda 19:00 óráig nem lesz elérhető sem a Modern Warfare II, sem a Warzone Ranked playlistje. Így bizony addig a sima játékmódokban kell boldogulni, ha kicsit játszogatni szeretnénk.

A szükséges szint

Az előző szezonban a fejlesztők meghatároztak egy minimum szintet, melyet mindenképp meg kellett ugrani a játékosoknak. Szerencsére ez ezúttal sem marad el, sőt, a Modern Warfare II Ranked esetében a szükséges szint 45-re emelkedik. Ezzel a multiplayer cím a Warzone-hoz csatlakozik, hiszen ott a megjelenés óta ezt a szintet határozták meg feltételként a fejlesztők.

Rang „reset”

Teljes újraindítástól azért nem kell tartanunk, de érezhető nyoma lesz az új szezon érkezésének. Az alábbi módon alakulnak majd a jelenlegi rangok, a szezon végén elért Skill Division függvényében:

  • Bronze → Bronze Tier 1
  • Silver → Bronze Tier 1
  • Gold → Silver Tier 1
  • Platinum → Gold Tier 1
  • Diamond → Platinum Tier 1
  • Crimson → Diamond Tier 1
  • Iridescent → Diamond Tier 1
  • Top 250 → Diamond Tier 1

Bizony, Silver és Crimson rang esetében egy teljes Skill Divisiont lépünk hátra, Iridescentből és Top 250-ből pedig egyenesen Diamondig repít majd vissza.

Jól látható tehát, hogy a fejlesztők ezúttal sem veszik félvállról a Ranked módot. Szerda késő délután azt is megtudhatjuk, hogy milyen buffokkal és nerfekkel készülnek a közösség számára. Ha tippelnünk kellene, a CDL döntéshozói ismét átvizsgálják a szabályokat, nem lenne meglepő, ha egy-egy új tiltás kerülne be Modern Warfare II vagy épp Warzone Ranked módjába.

Már több mint 60 játékban elérhető az Intel FPS boostoló megoldása

×