Izgalmas helyszínnel bővül a Warzone.

A Call of Duty fejlesztői az elmúlt héten egyre több információt információt osztottak meg az új Warzone pályáról, Vondelről. Az elmúlt napokban néhány képet, illetve magát a minimapot is felfedték az Activision szakemberei. Szerda estére azonban igazi bombázást várhatunk majd az egyre csak bővülő fejlesztői blogbejegyzéseknek köszönhetően.

Szerencsére kedd este sem maradunk tartalmak nélkül. A tartalomgyártók az elmúlt napokban kipróbálhatták már a játék újdonságait, így természetesen a friss pályát is. Az embargó kedd délután 18:00 órakor járt le, ekkor több streamer, videós is publikálta az elkészült anyagokat. Így a statikus képek után kézzelfogható, élettel és tűzpárbajokkal teli módon is megismerkedhetünk az új pályával.

Kifejezetten kellemesek az első visszajelzések!

A pálya méreteit tekintve Ashika és Al Mazrah között kap helyett. Az első időszakban csak a Resurgence és DMZ módokat élvezhetjük rajta, ám a júliusban érkező Reloaded utat nyit a sima Battle Royale módnak is. A fenti videóban így dinamikus, Resurgence jelenetsorokat követhetünk nyomon. A játékosok egy részét Verdansk és Rebirth Island keverékére emlékezteti a holland helyszín. Ez sem teljesen véletlen, hiszen a pályáért a Rebirth Islandet megalkotó Beenox csapat felelt. A Season 4-es frissítés magyar idő szerint szerda este, 19:00 órakor élesedik. 

Több órás leállásra számíthatunk – Ilyen lesz a Call of Duty Ranked szezonváltása

×