Néhány kifejezetten remek Ubisoft-játékot most teljesen ingyen lehet végigjátszani.

Ahogyan a Netflix a filmes és a sorozatos, úgy a Game Pass a játékstreaminget tette divatossá, amely nyomán nem egy, nem kettő újabb előfizetéses modell ütötte fel a fejét. Többek között ilyen a Ubisoft saját megoldása is, a Ubisoft+, amely havi előfizetésért cserébe az összes játékához engedi hozzáférni a játékost.

Ez nyilván nagyon vonzó ajánlat lehet, hiszen ennek köszönhetően irdatlan sok pénzt megspórolhatunk, mivel nem kell külön-külön megvenni a francia kiadó címeit. Ugyanakkor az árszabás sokakat elijeszthet, mert míg az EA Play-jel megtoldott Game Pass Ultimate mindösszesen 4200 forintot kér több száz játékhoz való hozzáférésért, addig a Ubisoft+ valamivel több mint 100 PC-s és 60+ konzolos játékot tartalmazó Multi Access 5000 forintba kóstál.

A Ubisoft viszont most alaposan belógatja a mézesmadzagot, ami egy hétig mindenkinek teljesen ingyenes hozzáférést biztosít a játékszolgáltásához.

Az akció azonban nem tart örökké, az egy hetes próbaidőt ugyanis csak június 21-ig bezárólag lehet igényelni PC-n és Xboxon egyaránt. A PlayStationös és a Switches kollégák sajnos kimaradnak az akcióból, mivel ezeken a platformokon nem érhető el a Ubisoft+.

Sokaknak talán kevéskének tűnhet ez az egy hét, viszont ennyi idő alatt is simán a végére lehet érni egy-egy remek alkotásnak, vagy akár a Far Cry és a Watch Dogs bármelyik, esetleg a régebbi Assassin’s Creed részeknek. Fontos ugyanakkor, hogy a 7. nap elteltével az előfizetés elkezd élesben pörögni, szóval ha az ingyenes időszakon túl már nem tartunk igényt a Ubisoft+ előnyeire, akkor mindenképp le kell mondanunk azt.

Fontos még azt is megemlíteni, hogy a Ubisoft+-nak vannak más előnyei is. A kiadó legújabb játékai a megjelenésük első napjától elérhetőek a szolgáltatásból, ami azt jelenti, hogy a december 7-én érkező Avatar: Frontier of Pandora, és a valamikor 2024-ben érkező Star Wars: Outlaws is játszható lesz a kiszabott havidíj fejében.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Vasvillával SE! – 2023 (eddigi) 17 leghitványabb videojátéka

 

×