24 órán belül élesednek az újdonságok.

Most már tényleg csak pár óra választ el minket a Warzone negyedik szezonjától. A fejlesztők a Ranked átállást már a délelőtti órákban megkezdik, ám a tényleges frissítés csak valamikor 19:00 óra környékén élesedhet. Nagy eséllyel a konzolos felhasználók már előtölthetik nap közben a csomagot, így nem kell hosszú órákat várni a fájlok leérkezésére.

Ahogy az lenni szokott, szinte minden napra jut valami friss információ. A kedd délután sem kivétel ezek alól, kifejezetten jó híreket kapott a közösség. Fontos kiemelni, hogy ezeket a fejlesztők még nem erősítették meg, de a Season 4 előzetes verzióját kipróbáló játékosoktól származnak a megfigyelések, így szinte 100%-ig pontosnak tekinthetjük azokat.

Változik az AI, de a HP sem marad a régi!

A szerda délutáni, részletes patch notes részletes leírásokkal kecsegtet majd, ám addig a fenti adatokkal kell beérnünk. Az alábbi változtatásokra már biztosan számíthatunk:

  • Az Operatorok alap HP-ja változik, a korábbi 100 helyett immár 150-nel érdemes kalkulálni
  • A Strongholdból eltávolítják az AI katonákat a fejlesztők, a Blacksite-okban maradnak
  • A Strongholdok már az Infil alatt aktívvá válnak
  • Nagy eséllyel érkezik egy „Rejoin” (Visszacsatlakozás) gomb is, mellyel a meccsből lecsatlakoztatott játékosok visszatérhetnek

Úgy látszik, hogy a fejlesztők ismét fontos erőfeszítéseket tettek meg annak érdekében, hogy a játékosok nagyobb lelkesedéssel vessék be magukat a Warzone tűzpárbajokba.

Több órás leállásra számíthatunk – Ilyen lesz a Call of Duty Ranked szezonváltása

×