Az Ubisoft hosszú előzetest adott ki a készülő Star Wars játékról, amiben ezúttal egy fiatal nő és hatfülű macskája lesz a főhős.

Mintha Han Solo női reinkarnációját látnánk, csak nem egy nagy üvöltő jeti a mountja, hanem egy hatfülű macska-görény (marény?), ami még csalni is segít a kártyaasztalnál. Kay Vess az új hősünk az Ubisoft sokat emlegetett, de tegnapig hivatalosan le nem leplezett Star Wars játékában, ami a gyártó leírása szerint

„az első nyílt világú” game a franchise-ban.

A sztori a Birodalom visszavág és A Jedi visszatér eseményei között játszódik (ezt a jégtömbbe dermesztett Han Solo rámolgatásával teszik egyértelművé a trailerben), és felfedezheted benne a galaxis ikonikus, újonnan bemutatkozó bolygóit. A feltörekvő bűnöző Kay Vess a társa, Nix társaságában szabadságot és új életet remél, ezért különböző zsákmányszerzésekre adja a fejét. Ahogy elnézzük, a Birodalomtól nem lesz bűn lopni, de ki kell majd cselezni a messzi-messzi galaxis csillagközi bűnszervezeteit is.

 

A nagyon ígéretes történetből egy káprázatosan szép, de játékmenetet egyelőre nem tartalmazó, cinematic előzetes készült. A kedvünket meghozta, de egyelőre türelmesnek kell lenni: valamikor 2024 folyamán tervezik kiadni, Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és PC-re is.

Addig ezeket érdemes tolni:

Star Wars Jedi: Survivor pipa? Itt van 11 játék, amivel érdemes folytatni utána

 

×