Már csak pár nap van hátra a FIFA 23 Team of the Season időszakából.

Már csak pár nap van hátra a FIFA 23 Team of the Season időszakából. Szomorú, hiszen innentől kezdve beindul a nyáriszünet, jönnek még ugyan új promók, de a TOTS zárása az élő futball végét is jelenti. Most hetekig egyetlen értelmes meccset sem fogunk tudni nézni, a bajnokságok csupán csak augusztusban indulnak újra.

Minden TOTS végét egy Ultimate csapat zárja, ami technikailag egy Best of TOTS az összes liga játékosaiból. Ilyenkor az igazán nagy nevek, mint Haaland, Messi, vagy éppen Mbappé visszakerülnek a csomagokba, a játékosoknak pedig ismét van lehetőségük nyitni belőlük egyet.

Az eddigi TOTS keretek közül mind kapott egy garantált lehetőséget az SBC-k közé, kedden és szerdán futottak be a szóban forgó tartalmak. Ám a jelek szerint az Ultimate TOTS nem kap külön kirakóst, jön helyette más.

A Twitteren egy 93+ EFIGS Upgrade (English, French, Italian, German, Spanish League), valamint egy Any TOTS Upgrade érkezéséről csiripelnek a madarak. Az előbbi a nagy ligákat érinti, utóbbi pedig bármely TOTS-ból fog tudni adni lapokat.

A 93+ erősnek hangzik, bár így is bele lehet szaladni olyan tartalmakba, amiket már fillérekért meg lehet venni a piacról. Lehetséges, hogy ezt most érdemes lesz kihagyni.

Ezt olvastad már?

Hyundai és Kia tulajok figyelem: a kormánnyal lehet Doomozni

×