A Square Enix hivatalosan is megerősítette, hogy a Final Fantasy XVI demója már június 12-én elérhető lesz PlayStation 5 konzolon.

Természetesen mivel egész héten zajlanak a nagy online események a gamer világban, egyre több friss infó érkezik arról, hogy mi várható még 2023-ban. Az egyik nagyon várt cím természetesen a Final Fantasy XVI, ami sok játékhoz hasonlóan szintén kap egy kipróbálható demo verziót, amit ráadásul már mától élvezhetünk.

Már letölthető a demo, amiben a játék prológusát játszhatjuk, nagyjából 2 órányi tartalommal.

A fejlesztők természetesen figyelmezteti a játékosokat, hogy ez a játék legeleje, így elég sok videó lesz benne, cserébe rengeteg információt kapunk a játék világáról és az éppen kibontakozó eseményekről.

 

„Sokat megtudhatsz majd arról, hogy mi hajtja Clive-ot” – mondta YoshiP.

Ami viszont jó hír, hogy amit a demo során játszunk, annak a mentése majd átvihető a teljes játékba, tehát onnan tudjuk majd folytatni. A prológus egyébként a múltban játszódik, amikor Clive még fiatal, ezért képességei nagyon eltérők lesznek, mint a játék későbbi részeiben. A prológus befejezése ráadásul felold egy speciális battle demót, ahol a játékosok hatalmas ellenfelekkel vehetik fel a harcot. Mindez persze a teljes Final Fatasy XVI-nak csupán egy pici része, szóval érdemes lesz megvenni a teljes játékot, ami június 22-én jelenik meg.

A demót a hivatalos PlayStation Store-ból töltheted le PS5 konzolra.

Ezt láttad már?

Erre se sokan számítottak: váratlanul bejelentettek egy új Xboxot

 

×