Bizony minden metának megvan a legdominánsabb karaktere.

Bizony minden metának megvan a legdominánsabb karaktere. Az alsó ösvényesek ezt már csak tudják, elvégre, ha valaki jól akar teljesíteni, már két éve Luciant játszik Nami mellett. A Riot Games már tervezi is szétrobbantani a kettőt, állandóan jönnek a változtatások, amik jó eséllyel javítanak majd a diverzitáson.

Ám most úgy tűnik, hogy újabb karaktert kell célkeresztbe helyezniük, ugyanis a kínai ligában, az LPL-ben az egyik teljesen elszabadult.

A nyári idény startja óta minden egyes meccsen felbukkant a szóban forgó hős, vagy választotta az egyik csapat, vagy ki lett tiltva, de olyan nem történt, hogy figyelmen kívül hagyták volna. Ez pedig csak egy dolgot jelenthet, K’Sante igazán OP jelenleg.

Viszont van még pár jelentkező a trónra, Milio például jelenleg 99%-os jelenlétet tud felmutatni magának. Eddig összesen 88 meccsből 87-szer került elő, egyetlen egy meccsen fordult csak elő, hogy se nem választották, se nem tiltották.

A kínai meta szerint tehát ez a két karakter jelenleg a legmeghatározóbb a League of Legends-ben. Ti egyetértetek velük?

Nem kapunk garantált Ultimate TOTS SBC-t, jön helyette más

 

×