Homokszem került a gépezetbe.

A Riot Games 2020 decemberében startoltatta el az első Night Market eventet. A két hetes periódus során a játékosok kedvezményesen vásárolhatnak meg néhány Valorant skint. Van egy kis csavar a dologban, hiszen minden felhasználó egyedi akciókat kap a Riot Games-től. Ki lehet fogni néhány igazán durva árengedményt is, késeknél a 40-50%-os ár sem ritka.

Az éppen aktuális Night Market ciklus június 8-án vette volna kezdetét, várhatóan magyar idő szerint hajnali 2:00 óra környékén. A hazai játékosok azonban szomorúan konstatálták, hogy nem élesedett a felület, sőt, a Store sem működött megfelelően. Ekkor már lehetett sejteni, hogy nagyobb probléma húzódhat meg a háttérben. Sokan egy gyors hotfix érkezésében reménykedtek, ám ez se érkezett meg vasárnapig.

A Riot Games elárulta, hogy mi volt a gond!

Egy bugnak köszönhetően a Night Market felület kliens- és szerveroldalon is kifagyott. A hiba pontos okát nem árulták el, az biztos, hogy a játékfájlok módosításával lehet csak megoldani, ezért nem is kapcsolták vissza. Jövő hét elején várhatunk egy patchet, mely talán megoldás nyújt a problémára. Amennyiben sikeresen lezajlik a bugfix, akkor jövő hét csütörtökön ismét tesznek egy próbát a Night Market elstartoltatására. A Night Market rengeteg alkalommal élesedett már az elmúlt 3 év során, sokak kíváncsiak, hogy mit módosíthatott a Riot Games, hogy ezúttal hibára futott a történet.

Ismét érkezik két új szett – Hiába várod ezeket a skineket a Night Marketbe

 

×