Nem érdemes hiú reményeket táplálni.

A Riot Games 2020 decemberében startoltatta el az első Night Market eventet. A két hetes periódus során a játékosok kedvezményesen vásárolhatnak meg néhány Valorant skint. Van egy kis csavar a dologban, hiszen minden felhasználó egyedi akciókat kap a Riot Games-től. Ki lehet fogni néhány igazán durva árengedményt is, késeknél a 40-50%-os ár sem ritka. Azt már egy ideje tudhatjuk, hogy a következő ciklus június 8-án veszi kezdetét. Sokan azonban olyan skineket is várnak, melyek nem biztos, hogy egyáltalán megérkezhetnek a Night Market keretein belül.

Nézzük is át a Night Market szabályokat!

Az alábbi skinek nem érkezhetnek meg a Night Marketbe:

  • Agent Contract skinek
  • Battle Pass skinek
  • Tactical Knife skinek 3550 VP feletti árcédulával
  • Fegyver skinek Exclusive vagy Ultra Edition ritkasággal

A Night Market felhozatalban legalább két ajánlatnak késnek vagy Premium Edition fegyvernek kell lennie. Az alábbi felhozatallal érdemes kalkulálnunk a jelenlegi Act-ben:

 Select Edition

Deluxe Edition

Premium Edition

A június nyolcadikán, hajnalban elstartoló Night Marketben tehát a fenti feltételekkel és kollekciókkal érdemes kalkulálni. Ha az általad kinézett skin nem felel meg ezeknek, akkor csak a naponta frissülő Store felhozatalban veheted meg.  A következő Actben két további kollekció is hozzáadódik majd a felhozatalhoz, a Luna és a Reverie képében.

Borító: YouTube

Megéri majd játszani?

Pearl, Viper és Chamber változásokkal bombáz minket az új Valorant frissítés

×