Több mint 3 hét áll a rendelkezésünkre.

A Riot Games 2020 decemberében startoltatta el az első Night Market eventet. A két hetes periódus során a játékosok kedvezményesen vásárolhatnak meg néhány Valorant skint. Van egy kis csavar a dologban, hiszen minden felhasználó egyedi akciókat kap a Riot Games-től. Ki lehet fogni néhány igazán durva árengedményt is, késeknél a 40-50%-os ár sem ritka.

 

ValorLeaks a v6.11 fájljait átvizsgálva talált néhány érdekes textúrát és hátteret, mely a Night.Market visszatérésére utalnak. Az első pillanatban még nem lehetett tudni a pontos dátumot, ám múlt héten végre világossá válhatott a Valorant rajongók számára, ezúttal maga a Riot Games árulta el.

Ahogy azt várni lehetett, csütörtök hajnalban el is startolt a “vásár”, ezúttal három hetünk van megvásárolni a kedvezményes árcédulával ellátott skineket.

A Valorant Night Marketet a menü jobb felső részében található “kártya” ikonra kattintva érheted el az VP egyenleged mellett. Ha eddig még nem fedted fel a saját felhozatalod, akkor a kártyákra kell kattintanod, hogy kiderüljön milyen kedvezményekkel lepett meg téged a Riot Games.

Az eredeti ár mellett láthatod majd a személyre szabott árakat is. Nem feltétlenül muszáj egyszerre beleugranod, a jelenlegi felhozatal két hétig kitart majd. Sajnos egyszeri újrasorsolásra sincs lehetőség, pedig a közösség nagy része örülne egy ilyen opciónak is. Körülbelül kéthavonta esedékes egy-egy Night Market event, így legközelebb csak augusztus-szeptember környékén lesz lehetőséged akciós skinek vásárlására.

Update – Ideiglenesen kikapcsolásra került a Night.Market pár órával a start után, de hamarosan visszatér:

 

Ezekre hiába vársz:

Ismét érkezik két új szett – Hiába várod ezeket a skineket a Night Marketbe

×