Ismét beleszaladt egy hatalmas pofonba az EA Sports, ám most úgy tűnik, hogy a kanadai cég ezúttal magának köszönhet mindent.

Ismét beleszaladt egy hatalmas pofonba az EA Sports, ám most úgy tűnik, hogy a kanadai cég ezúttal magának köszönhet mindent.

Korábban a Community Team of the Season során hibázott az EA, amikor élesítették a garantált csomagot, ám a pakk leírásából kifelejtették azt az elhanyagolhatatlan információt, hogy TOTS Moments kártyák is lehetnek a csomagban. Természetesen ez az „apróság” azonnal szemet ütött a közösségnek, pláne az után, hogy temérdek embernek elkezdtek hullani a Moments lapok. Az EA Sports nem győzött bocsánatot kérni, egy rövid időre felfüggesztették az SBC-t, hogy korrigálják a leírását, majd pedig bejelentették, hogy az érintettek kompenzációt fognak kapni.

Most ismét kompenzál az EA, viszont ezúttal regionális keretek között csak. Egészen pontosan egy nyelvhez kötött baki történt, a prémium szintű TOTS promo pakkok esetén ugyanis lengyel nyelven kihagyták a „Loan” szócskát a Player Pickek elöl a csomag tartalmának leírása során.

Ez pedig azt jelentette, hogy hiteltelenül reklámozták a tartalmakat lengyel nyelven a kanadaiak, nem tehettek mást, mint, hogy kiosztottak pár permanens Player Picket az érintettek közt.

 

A fenti posztból jól látszik, hogy rendesen el lettek látva a lengyelek, pláne azok, akik a hibás 400k-s valamint 500k-s csomagból is vettek maguknak egyet a Storeból. Ezek a Pickek ugyanis egytől egyig 92+-os kártyákat szórtak, amik végeredményben a lehető legkomolyabb kártyái a játéknak.

Nem nagyon kell magyarázni, aki belekerült a szóban forgó elit csoportba, bizony bankot robbantott!

Ezt olvastad már?

Halálra gázolt egy kutyát az önvezető taxi – az AI meg se próbált fékezni

 

×