Lesz rám mód, hogy nagyon olcsón játszhass a legújabb Assassin’s Creed játékkal, ráadásul egy rakás másik játék is elérhetővé válik így.

Nem is olyan rég írtunk arról, hogy az Assassin’s Creed Mirage esetében a Ubisoft szakít a hagyományokkal és a jelenleg érvényes 70 dolláros/eurós ár helyett olcsóbban kínálja majd a játékot. Így az alapjáték már 50 euró körül beszerezhető lesz, ám ennél van egy olcsóbb és jobb megoldás is, ha ki akarod próbálni, amikor megjelenik.

A Ubisoft bejelentette, hogy az Assassin’s Creed Mirage már az megjelenés napján elérhető lesz a Ubisoft+ szolgálatásban.

A Ubisoft hivatalosan a Twitteren közölte, hogy a játék már a megjelenés napján elérhető lesz a saját előfizetéses szolgáltatásukban. Ez azt jelenti, hogy ha 15 euróért (kb. 5500 forint) előfizetsz a Ubisoft+-ra, akkor azonnal játszhatsz majd a játékkal. Természetesen ezzel együtt még egy rakás más Ubisoft játékot is elérsz a szolgáltatáson keresztül.

 

Természetesen nem a Ubisoft+ lesz az egyetlen módja annak, hogy élvezd a játékot, de ha PC-n játszanál, ez egy nagyon csábító megoldás.  Az Assassin’s Creed Mirage október 12-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Ez is érdekes:

Romániában betámadták a PlayStationt – Vizsgálat indul a játékok miatt

 

×