A Blizzard különleges promóciót indított a KFC-vel közösen, amivel exkluzív in-game fegyver-skineket lehet szerezni. Sajnos nem Magyarországon.

Csakis az érdekesség kedvéért, illetve azért, hogy kicsit irigykedjünk, bemutatjuk, hogy milyen Diablo IV exkluzív tartalmakat kínál a KFC, egyelőre csak az Egyesült Államokban. Sem a Blizzard, sem a KFC nem jelentette be hivatalosan a közelgő promóciót előzetesen, de úgy tűnik, hogy a Diablo 4 promóció már sok helyen elérhető a tengerentúlon.

A játékosok a KFC kajához 5 fegyverskint szerezhetnek a Diablo 4-hez.

A promóció részeként speciális Diablo IV zacskó és pohár is kapható, a weboldal szerint pedig május 30-tól a Battle.net-fiókban lehet feloldani a jutalmakat. Mivel a legolcsóbb hambi körülbelül 5 dollárba kerül, mind az öt Diablo 4 fegyverskin feloldása kb. 25 dollárba kerül.

Furcsa módon sem a Diablo 4, sem a KFC nem jelentette be ezt az együttműködést sehol máshol. Sok Diablo 4 rajongó írta a Twitteren, hogy promóció él, de nem tudták, hogyan lehet megszerezni az érvényes vásárlásokból származó kódokat. Egyikük szerint a KFC munkatársai még azt sem tudják, hogy hogy működik az egész.

Mivel tehát ez csak az Egyesült Államokban érhető el, ezeket az extrákat nem tudjuk megszerezni. Jó hír viszont, hogy a Twitch dropok Magyarországon is elérhetők. A játék megjelenése után minden classhoz szerezhetünk skineket, ha egy hónapon keresztül hetente hat órányi Diablo 4-et nézünk a Twitch-en. Sőt még egy exkluzív mount is jár, ha az időszak alatt előfizetéseket ajándékozol. Na, ez azért jó hír!

Ez is érdekes:

Durva: sok női gamernek ezért vannak öngyilkos hajlamai

 

×