Júniustól új árszabást láthatunk a legkisebb csomagokon is.

Az elmúlt időszakban az Apple több szinten is emelte az árakat. A szeptemberi bemutatót követően a kifejezetten rossz dollár/euró árfolyamnak köszönhetően az új telefonok rekord árcédulákon nyitottak. Később pedig az alkatrészek vagy például az akkumulátor csere díján is módosított az almás cég. Úgy tűnik, hogy továbbra sincs megállás. Az elmúlt napokban több Apple-lel foglalkozó közösségi oldalon, fórumon is felbukkantak olyan bejegyzések, melyek az iCloud szolgáltatások árával kapcsolatosak. Ezúttal sajnos valós információkról beszélhetünk, az Apple hivatalos oldalán is világosan leolvasható, hogy emelkednek a hazai csomagok árai.

Nézzük is, hogy változik az Apple iCloud árazása Magyarországon!

Az Apple eddig három tárhelycsomagot kínált az iPhone, iPad és Mac tulajdonosoknak, ezek árazása eddig az alábbi volt

  • 50 GB: 299 forint
  • 200 GB: 899 forint
  • 2 TB: 2990 forint

Hosszú évekig nem nyúlt az iCloudhoz az Apple, még a dollár/euró szempontból legkritikusabb tavalyi évben sem. Úgy tűnik azonban, hogy most valami megváltozott, hiszen júniustól új árakkal találkozhatnak a jelenlegi és az új előfizetők is:

  • 50 GB: 399 forint
  • 200 GB: 1290 forint
  • 2 TB: 4490 forint

Jól leolvasható, hogy 30-50%-os emelkedésekre készülhetünk. Legjobban talán a 2TB-os csomagot élvezők szomorkodhatnak, hiszen ők éves szinten közel 20 ezer forinttal költhetnek majd többet az értékes tárhelyre.

INGYENES rendezvényen játszhatsz kultikus retro gépeken gyerekkorod legjobb játékaival

 

×