A régi kedvenc ütős továbbra is.

Ahogy az lenni szokott, a Warzone 2 legújabb frissítése sem hagyott minket változtatások nélkül. A Reloaded után több AR, LMG és SMG fegyver is változott. Sőt, pár nappal az érkezése után egy utólagos korrekcióra is szükség volt a frissen debütált pisztolyok elképesztő erejének köszönhetően.

Az ISO Hemlock a Season 2 nagy sztárja volt, majd úgy tűnhetett, hogy kicsit eltávolodik a rivaldafénytől. A Reloaded utáni állapotokban azonban ismét a legjobbak között emlegethetjük, sok játékos szerint továbbra is a Warzone 2 legjobb választása. A szezon vége felé azonban sosem árthat egy kis kísérletezgetés, ekkor már úgyis mindennel végeztünk. Több tartalomgyártó is így tett, potenciális ISO Hemlock alternatívák után kutattak. WhosImmortal egy régi kedvencet talált ismét a legjobbnak.

Nézzük is, hogy miképp érdemes felszerelnünk az M13B-t!

A fegyver a legjobb nagy távolságú TTK értékkel büszkélkedhet, így nem csak közelre lesz majd hatékony. A sebzésértéke továbbra is páratlan, miközben a visszarúgása is elképesztő módon kezelhető. Nem csak profik, hanem kezdők számára is ideális választás lehet. Az alábbi kiegészítőket ajánlja a tartalomgyártó:

  • Muzzle: Harbinger D20
  • Barrel: 14″ Bruen Echelon
  • Optic: Aim OP-V4
  • Ammunition: 5.56 High Velocity
  • Magazine: 60 Round Mag

Új szereplő érkezne az EVGA helyére – Már tesztelik a csúcskártyákat

 

×