Tavaly már kipróbálták magukat az Intel színeiben.

Az Intel 2022 szeptemberének végén jelentette be az Arc A770-es videókártyáját. A gyári példányok mellett több külsős cég is jelentkezett a saját modelljeivel. Az AsRock neve mellett egy olyan gyártót is olvashattunk, mely korábban nem igazán képviseltette magát a piacon. A Predator BiFrost Arc A770 nevet viselő kártya az Acer műhelyéből került ki, azóta is kifejezetten közkedvelt modellnek számít az alsóbb kategóriában.

 

Úgy tűnik azonban, hogy a gyártó nem elégszik meg ennyivel. A GamerNexus csapata nemrégi az Acer boszorkánykonyhájában járt, ahol bizony izgalmas hardvereket vehettek górcső alá. Most, hogy az EVGA és az Nvidia hivatalosan is megszűntette a partnerséget, nem is lehetne jobb alkalom a beszállásra.

Nem csak Intel és Nvidia, hanem AMD kártyákat is gyártana az Acer!

Azt is egyértelműsítette a cég, hogy nem csak az alsó kategóriát célozzák meg. A cég műhelyében egy AiO / Hibrid vízhűtéses RTX 4090 is készül, de az RX 7900-es VGA-kat is aktívan tesztelik. A közösségnek kifejezetten tetszenek a letisztult vonalakkal operáló kártyák. A pontos felhozatal továbbra sem ismert, ahogy a videókártyák megjelenési idejét is homály fedi. Egy azonban biztos, az Acer komoly szereplőként lépne be a szegmensbe és erre minden esélyük meg is lehet. Egy-egy agresszív árazással pedig a felhasználók is jól járhatnának, igazi win-win szituációt előidézve.

22 év után teljesen feltörték a Windows XP aktiváló algoritmusát

×