Napokon belül élesedhet.

A Valorant fegyveres felhozatala gyakorlatilag az Alpha óta nem változott. Nem is nagyon volt erre igény, hiszen több AR, SMG vagy épp LMG kategóriájú fegyver is színesíti a felhozatalt. Ennek köszönhetően akár a darálás nagymesterei, akár a Snipereket kedvelők megtalálhatják a számukra ideális választásokat. Természetesen a fegyverek statisztikái azért változtak, legyen szó sebzésértékekről vagy épp a szórás mértéknek gyengítéséről, erősítéséről.

A játékosok azonban a mai napig arra panaszkodnak, hogy még mindig túl sok szerepet kap a Valorantban a „Run and gun”. Azaz úgy is kifejezetten pontos és halálos találatokat vihetnek be a játékosok, ha közben sétálnak vagy futnak. Úgy tűnik, hogy ez a következő frissítések valamelyikében már meg is változhat.

Nincs több spray & pray, komoly változások érkeznek a játékba!

ValorLeaks a PBE szerver friss fájljaiban találta meg az erre vonatkozó módosításokat. A fejlesztők az Error Power számokhoz nyúltak hozzá, mely pontatlanná teszi a fegyvereket bárminemű mozgás közben. Sokkal kevesebb lesz az esély arra, hogy a lövedékek a célkereszt „közepére” érkezzenek meg mozgás közben, így elkerülve a tudatos futva darálást. Véletlenszerű fejesek, sebzések persze bármikor beakadhatnak majd, de más játékokban sincs ez másképp. Mindenképp üdvözölendő a döntés, kíváncsian várjuk hogyan vizsgázik majd élesben.

Új szereplő érkezne az EVGA helyére – Már tesztelik a csúcskártyákat

×