A Lionsgate egyik vezetője megerősítette, hogy a John Wick franchise alapján készülő videojáték már fejlesztés alatt áll.

Úgy tűnik, hogy a hatalmas siker miatt a John Wick franchise nem hogy véget ér, hanem folyamatosan bővül. Ráadásul úgy tűnik, nem csak új rész lesz látható a mozikban, de egy komoly videojátékot is kapunk. A Lionsgate egyik vezetője ugyanis megerősítette, hogy egy akciódús John Wick franchise alapján készülő videojáték jelenleg a fejlesztés korai szakaszában van.

A John Wick univerzum bővítését egy sor spin-off tervel együtt jelentették be, készül tehát új sorozat, új mozifilm (az 5. rész) és igen: videojáték is. A Continental sorozat például számos kérdésre választ ad majd a John Wick univerzummal kapcsolatban, a Ballerina pedig egy olyan spin-off, aminek főszereplője egy nyugdíjas balerina bérgyilkosnő lesz. Ami viszont nekünk a legérdekesebb,

az a készülő nagy költségvetésű videojáték.

A ComicBook szerint a Lionsgate AAA-s játékot szeretne látni a John Wick alapján. Sajnos ezen kívül nincs sok információ erről a projektről, mivel a bejelentésben inkább a filmekre koncentráltak.

Persze korábban is készült már John Wick játék, hiszen ott van a 2019-es John Wick Hex, amit a Bithell Games fejlesztőnek köszönhetünk. A játék úgy tűnik, tetszett a filmeseknek, hiszen a John Wick 4-ben egy egész jelenetsorral tisztelegtek a játék előtt. A gamerek azonban stratégiai játék helyett valószínűleg jobban örülnének egy olyan játéknak, mint például a Hitman. Hogy pontosan milyen lesz az új játék, arra még sokat kell várni.

Ezt láttad már?

Megjöttek az első in-game képek a Metal Gear solid 3 Remake-ből

 

×