A Konami lenyűgöző in-game képeket tett közzé a Metal Gear Solid Delta: Snake Eaterből, a Metal Gear Solid 3 közelgő remake-jéből.

Mivel a legutóbbi PlayStation Showcase alkalmával csak egy sejtelmes videót láttunk a Metal Gear Solid 3 Remake-ről, így sokan kíváncsiak lehetnek arra, hogy milyen lehet majd a játék valójában. Szerencsére nemrég a Konami egy sor in-game screenshotot tett közzé.

Így néz majd ki a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater.

A Metal Gear Solid Deltából még nem készültek in-game videók, de talán ez a pár kép segít elképzelni, hogy milyen lesz a játék. A screenshotok egyébként még nem a játék végleges verziójából származnak, szóval ettől még lehet szebb is a végeredmény.

A vadon élő állatok és a dzsungel kulcsszerepet játszott az eredeti Metal Gear Solid 3-ban, így logikus, hogy a remake-ben is ezek lesznek a középpontban. Sajnos a képeken sehol sem látható maga Snake, így még nem tudni, hogy hogyan fog kinézni a remake-ben. Azt azonban már tudni, hogy a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater visszahozza az eredeti szereplőgárdát, ami azt jelenti, hogy David Hayter ismét Snake szerepében tündököl majd.

Ez is érdekes:

Hát ő meg hogy kerül ide? Kit játszhat Dolph Lundgren a Witcher sorozatban?

 

×