A korosodó akciósztár, aki kigyúrt testalkata mellett kimagasló intelligenciájáról is ismert, a Witcher világába keveredik.

A Fulbright-ösztöndíjas svéd hústorony az Aftonbladet című lapnak árulta el, hogy jelenleg Dél-Afrikában forgatja a The Witchert. A legendás akciósztár nem mondott részleteket a szerepéről, ahogy arról sem, hogy magához a Vajákhoz, vagy esetleg a fő sorozat valamelyik spinoffjához csatlakozott. A találgatások persze rögtön megindultak, hogy Lundgren hogyan és milyen karakterként jelenhet meg a Witcher-univerzumban.

Az egyik legerősebb tipp, hogy főszerepet kapott egy spinoffban, ami a Rats (Patkányok) nevű csoportról szól.

A PC Gamer megjegyzi: kissé bosszantó, hogy Lundgrent nem szó szerint idézik a cikkben. Szerintünk a színész menedzsmentje valamit nem hagyott jóvá a kész anyagban és átírást kért, így annyi derül ki, hogy Lundgren „most sokkal jobban érzi magát, mint öt éve” (megjegyzés: súlyos beteg volt), és megerősíti: „Dél-Afrikában forgatja a Netflix The Witcher című sorozatát”.

Ebben a szövegkörnyezetben nekünk az jön le, hogy a fő sorozatban – annak is a 4-5. évadában – kaphatott szerepet, de a Collider mégis azon sakkozik, hogy a sztár a Rats tolvajbandáról szóló spinoffban játszhatja az antagonista Leo Bonhartot. A banda és a karakter a Megvetés ideje című Witcher-regényben tűnt fel, márpedig a sorozat harmadik évadja (az utolsó, amiben Henry Cavill is szerepel) szintén ebből a könyvből készült. Hogy teljesen legyen a káosz, a Patkányok várhatóan megjelennek a harmadik évadban, és

ezután jöhet a spinoffjuk Dolph Lundgrennel, aki ilyen formán az alapsorozatban és a spinoffban is szerepelhet.

Az iparági pletykák korábban arról szóltak, hogy a spinoffot idén április és szeptember között forgatják Dél-Afrikában, szóval ezen a ponton a szálak valóban összefutnak. Bonhart karaktere meg azért sanszos, mert Lundgren is a hatvanas éveiben jár, míg a Patkányok egy rakás tinédzserből állnak, szóval bandatagként aligha lenne hiteles. A korosodó, keményfejű fejvadász figurája ugyanakkor nagyon feküdhet neki, szóval, ha igaz, akkor háromszoros bravó a castingért.

 

Ami Lundgrent illeti, az interjú főleg a rákból való felépülésére koncentrál és kiderül belőle, hogy az életéről dokumentumfilm készül, amiben szintén közreműködik. Arra a kérdésre, hogy félt-e a haláltól, azt mondta: „egyértelműen igen”, készült a saját halálára. „Amikor ilyen közel van, akkor válik valósággá, de még mindig nem éreztem, hogy eljött az ideje. Nem adtam fel.”

Közben a 3. évad sztorijából is érkezett ízelítő:

„Besétálunk az oroszlán barlangjába” – Henry Cavill árulkodott a Vaják 3. évadjáról

 

×